A2 dicht bij promotie

  • zaterdag, 30 mei 2009
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Onder een prachtige voorjaar zon heeft Volendam een goede basis gelegd voor promotie naar de 1e divisie. Eerder werden Elinkwijk en Huizen door Fc Volendam uitgeschakeld, was het nu de beurt om ook PK Almelo met lege handen naar huis te sturen en het geschiede. Op de 4-0 overwinning was niets af te dwingen. FC Volendam had geen kind aan de ploeg uit Almelo en won zakelijk. Na afloop van de wedstrijd werden er beslissing strafschoppen genomen, voor als in de stand van de poule de eindstand gelijk zou eindigen. Deze werd door PK met 3-4 gewonnen.

Door doelpunten van o.a: Micheal, Kenneth, Marc en Thierry werd de uiteindelijke eindstand bepaald. Alle overwinningen kwamen tot stand door aanvulling van diverse B junioren. Deze Stricker boys hebben bewezen het niveau makkelijk aan te kunnen waarbij als extra opmerking dient te worden vermeld dat B junior Simon Tol zich heeft ontpopt tot een zeer betrouwbare solide verdediger waar Volendam nog heel veel plezier zal aan gaan beleven.

Er rest ons nu nog een obstakel en dat is Haarlem. Bij winst op Haarlem heeft Volendam A2 zich verzekerd van de 1e divisie. De tegenstander van zaterdag mag het eerst woensdag opnemen tegen Haarlem en volgende week zaterdag speelt de A2 bij Haarlem. Al met al een prachtig resultaat tot dusver die nog een schitterend vervolg hopelijk gaat krijgen.

Ere wie ere toekomt. De basis is gelegd door Winston, en de huidige staf mogen de slagroom erop spuiten.