HSB verlengt hoofdsponsorschap FC Volendam met drie jaar

  • woensdag, 24 jul 2019
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Met gepaste trots kunnen het bestuur en management van FC Volendam meedelen dat afgelopen week het hoofdsponsorschap van HSB met drie seizoenen is verlengd. Tussentijds zal de samenwerking meermaals worden geëvalueerd.

Bestuurslid Jan Smit en Manager Commercie Martijn Molleman zijn zeer content met de nieuwe verbintenis. “We hebben in de afgelopen jaren een goede band opgebouwd met HSB en we zijn dan ook blij dat we deze samenwerking de aankomende jaren kunnen voortzetten en verder kunnen intensiveren. HSB is al jarenlang trouw partner van de club en heeft ons ook gesteund in sportief en financieel mindere tijden. We zijn dan ook ontzettend blij dat we gezamenlijk de mooie toekomst die in het verschiet ligt tegemoet gaan.”

Namens de directie van HSB waren Camiel Honselaar en Nico Klouwer aanwezig bij de contractondertekening. “Sinds seizoen 2015-2016 is HSB hoofdsponsor van FC Volendam, maar ook daarvoor was ons bedrijf al zeer betrokken bij de plaatselijke trots. HSB levert graag een bijdrage aan de maatschappelijke en sportieve ontwikkeling in Volendam en omgeving. Onze samenwerking met FC Volendam is hier sportief, zakelijk en maatschappelijk een goed voorbeeld van. Mede door ons hoofdsponsorschap hebben wij als bedrijf landelijk meer bekendheid gekregen en samen met FC Volendam en de nieuwe plannen die daar nu worden uitgerold willen wij dat de komende jaren graag uitbreiden”, aldus Nico Klouwer.

HSB is een betrokken Volendamse aannemer die sinds 1932 maatwerk biedt op het gebied van nieuwbouw, renovatie, ontwikkeling, kleinbouw en onderaanneming.

Voor meer informatie: www.hsb-volendam.nl