Ibrahim El Kadiri tekent bij FC Volendam

  • woensdag, 28 aug 2019
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Ibrahim El Kadiri heeft zich voor de komende drie seizoenen verbonden aan FC Volendam. De zeventienjarige snelle buitenspeler was het afgelopen seizoen actief bij FC Utrecht, na een transfer vanuit de Ajax opleiding in de zomer van 2018.    

“Ik vind het heel mooi om nu bij FC Volendam te gaan spelen. Ik ken Wim Jonk ook al langer en ik weet hoe hij wil voetballen, dat past ook bij mijn spel. Met deze mensen om mij heen kan ik me goed ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om in Jong Volendam te spelen, in een uitdagende competitie. En uiteraard hoop ik zo snel mogelijk de stap naar het eerste te kunnen zetten.”

Technisch directeur Jasper van Leeuwen voegt toe: "Ook Ibrahim kennen we al langer vanuit onze tijd bij Ajax. Creatieve buitenspelers met snelheid en een hele goede passeeractie zijn helaas relatief zeldzaam in Nederland, maar Ibrahim is duidelijk wel uit dat hout gesneden. Dit is een speler waarvoor de mensen naar het stadion komen, maar naast zijn talent is het ook een harde werker. Hij heeft fysiek nog wat laatste stapjes te zetten, maar wij zijn vol vertrouwen dat Ibrahim hier een mooie ontwikkeling kan doormaken en echt iets gaat toevoegen aan de club.”