Rabobank blijft ook de komende drie jaar verbonden aan FC Volendam

  • maandag, 12 aug 2024
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam en Rabobank hebben de samenwerking opnieuw verlengd. De bank was al één van de langst zittende partners van FC Volendam. De premium partner heeft het contract met drie jaar verlengd.

Rabobank is al flink wat jaren betrokken bij FC Volendam. De bank is ook de naamgever van de grootste lounge in het Kras Stadion: de Rabo Lounge. Deze ruimte biedt plaats aan meer dan 300 business seats voor veel zakelijke relaties van FC Volendam en is daardoor een bekende naam in het stadion. Ook de komende drie jaar zal de lounge de naam van Rabobank dragen.

"De samenwerking van Rabobank en FC Volendam is er één met een mooie historie waar wij trots op zijn. Door partner te zijn van FC Volendam met onze Rabo Lounge, verbinden wij via FC Volendam, vele partners in een prachtige leefomgeving. Rabobank heeft al sinds 2005 een warme relatie met de club. Dit is iets waar wij ontzettend trots op zijn", aldus Karin Kuin, Directeur Coöperatieve Rabobank.

Belangrijke partij

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is meer dan tevreden met de verlenging van de samenwerking. "Ik ben blij en trots dat Rabobank nog langer aan ons verbonden blijft. Rabobank is een belangrijke partij in ons dorp en ze nemen deel aan veel maatschappelijke projecten. Het is mooi dat de Rabo Lounge ook de komende drie jaar hun naam zal dragen."

Tekst & foto's: FC Volendam