Rijschool West-Friesland en FC Volendam leiden samen talent op

  • donderdag, 15 aug 2024
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam en Rijschool West-Friesland gaan samenwerken. Een samenwerking die heel zichtbaar zal zijn in het straatbeeld dankzij twee oranje lesauto’s met FC Volendam-logo. In deze lesauto’s kunnen onder andere onze jeugdspelers hun rijlessen volgen.

Rijschool West-Friesland werd in 2010 opgericht in Wognum en is inmiddels actief in heel Noord-Holland. Ze hebben een zeer groot en divers aanbod aan opleidingen, van een bromfiets opleiding tot vrachtauto met aanhanger. Daarnaast is Rijschool West-Friesland gespecialiseerd in Code 95. Met deze samenwerking kan FC Volendam jeugdspelers de kans bieden een rijopleiding te volgen en succesvol af te ronden. De oranje lesauto’s worden ingezet voor alle lessen, waaronder voor onze jeugdspelers.

Ontwikkelen op en naast het veld

Senior Accountmanager Seger Wagenaar is tevreden met de gesloten deal. "De samenwerking tussen FC Volendam en de rijschool biedt talenten de kans om zich niet alleen op het veld te ontwikkelen, maar ook veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Samen investeren we in de toekomst, zowel op sportief als op persoonlijk vlak."

Yilgor Mavru, Algemeen Directeur van Rijschool West-Friesland, is eveneens blij met de samenwerking. "Opleiding is de sleutel tot succes en ik zie deze samenwerking dan ook als een mooie investering in de toekomst."

Tekst & foto's: FC Volendam