Schiet FC Volendam het nieuwe jaar in!

  • donderdag, 03 dec 2009
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

Wil je de resultaten van het voetbalseizoen van je afschieten? Dat kan nu met het speciale FC Volendam vuurwerk. Het gevarieerde sierassortiment bestaat uit 11 spelers, een coach, een goal en enkele voetballen. De fonteinen en de kometen zijn in de clubkleuren van FC Volendam. Een leuk pakket voor oud en nieuw! De vuurwerkpakketten zijn vanaf 29 december te koop bij Souvenirswinkel Jonk-Keizer op de Dijk in Volendam en bij Drogisterij De Graaf op het Damplein in Edam. De kosten van het vuurwerkpakket zijn € 49,95.

De vuurwerkpakketten zijn voorzien van alle veiligheidsmaatregelen. Onder ieder pakket bevindt zich een uitklapbasis, de doos heeft een stabiliteitsplatform en een veiligheidsbril en aansteeklont behoren tot de standaard uitrusting.

Kindervuurwerk voor € 9,99
Voor de kleintjes is er een kindervuurwerkpakket. Dit feestpakket kost slechts € 9,99 en bestaat uit Knalerwten, sterretjes, partypoppers en nog véél meer. Dit pakket is naast bovengenoemde verkooppunten ook in beperkte oplage te koop bij de administratie van het Kras Stadion.