Teambuilding activiteit FC Volendam B1

  • dinsdag, 17 feb 2015
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

Afgelopen zaterdag was er geen speelronde ingepland in de eredivisie B junioren. Midweeks werd er een wedstrijd gespeeld tegen AFC Amsterdam (red. 3-2 winst) en daarom nu tijd voor een andere activiteit.
We gingen soccersquash spelen bij Borchland in Amsterdam. Vergelijkbaar met gewoon squash maar dan als een voetballer met de voeten. Een strijd tussen slimmigheid, technisch- en tactisch vermogen. Het ouderwetse muurtje trap maar dan leuker.

In vier poules werden de wedstrijden van 10 minuten afgewerkt op de vier squashbanen. Al snel begon het er heftig aan toe te gaan. Geen speler wilde voor de ander onder doen en ging voor de overwinning. Na de poule wedstrijden gingen de vier poulewinnaars door naar de finale ronde op veld 1. Uiteindelijk won Joey Veerman het toernooi. De tweede plek was voor Alex plat gevolgd door Jari Vlak die de derde plaats innam. 

Het was een prima activiteit waarbij ontspanning en inspanning samenkwamen. Onze dank gaat uit naar Borchland Amsterdam die dit mede mogelijk gemaakt heeft. Op naar de competitiewedstrijd tegen Vitesse

{foto1}