1000 jonge West-Friezen vrijdag naar FC Volendam

  • dinsdag, 08 apr 2014
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

Voor de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax reizen zo’n 1000 jonge West-Friese supporters en hun begeleiders vrijdag naar FC Volendam.
Het zijn jeugdleden van verenigingen als SC Spirit ’30 uit Hoogkarspel, de Zouaven uit Grootebroek en VVW uit Wervershoof. Ze maken enthousiast gebruik van de kortingsactie voor kinderen t/m 18 jaar om voor € 2,50 deze interessante wedstrijd bij te wonen. Ook in voorafgaande jaren organiseerden veel amateurverenigingen een wedstrijdbezoek. ‘De sfeer is gezellig, het stadion is veilig en de wedstrijden zijn altijd verrassend, wat de uitkomst ook is. FC Volendam verloot een shirt of bal en vaak komt Frook langs; ze maken er een echt uitje van. Daarom nemen we het op in ons jaarprogramma voor de jeugdteams. We doen de kinderen er een groot plezier mee!’

Voor FC Volendam huist in West-Friesland een trouwe supporterschare. ‘ Van oudsher heeft West-Friesland een sterke binding met Volendam. We herkennen veel in elkaar: nuchter, hardwerkend en liefhebbers van gezelligheid. Daarom bieden we elk jaar amateurverenigingen de mogelijkheid om met korting een thuiswedstrijd te bezoeken. Ze komen in steeds grotere getale en dat zien we natuurlijk graag!’, aldus Wim Biesterveld, algemeen directeur van FC Volendam.