22 speelsters in selectie Nederlands vrouwenelftal

  • maandag, 28 mrt 2011
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Zeist, vrijdag 25 maart 2011 - Bondscoach Roger Reijners heeft 22 speelsters opgenomen in de selectie van het Nederlands vrouwenelftal. De Oranjevrouwen komen op zondag 3 april uit tegen Schotland. Deze oefeninterland tegen de nummer 23 van de FIFA-wereldranglijst wordt gespeeld in het Kras Stadion van FC Volendam. Het eerste fluitsignaal klinkt om 14.30 uur. Het Nederlands vrouwenelftal bereidt zich voor op de start van de kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap in 2013. De ploeg van Reijners neemt het vanaf september op tegen Engeland, Slovenië, Servië en Kroatië.

De selectie bestaat uit de volgende speelsters:
Mandy van den Berg (ADO Den Haag), Dyanne Bito (AZ), Marije Brummel (sc Heerenveen), Danielle van de Donk (Willem II), Kika van Es (VVV-Venlo), Loes Geurts (AZ), Claudia van den Heiligenberg (AZ), Petra Hogewoning (Zvezda 2005), Anouk Hoogendijk (Bristol Academy), Annemieke Kiesel-Griffioen (FCR Duisburg), Daphne Koster (AZ), Manon Melis (LdB FC Malmö), Manoe Meulen (Willem II), Tessa Oudejans (FC Utrecht), Marlous Pieëte (FC Twente), Chantal de Ridder (AZ), Renée Slegers (Djurgården IF), Sylvia Smit (sc Heerenveen), Sherida Spitse (sc Heerenveen), Leonne Stentler (ADO Den Haag), Sari van Veenendaal (FC Twente) en Kirsten van de Ven (Tyresö FF).

Op de stand-bylijst staan Cynthia Beekhuis (sc Heerenveen), Manon van den Boogaard (FC Utrecht) en Nangila van Eyck (sc Heerenveen).

Kaartverkoop
Kaarten voor de oefeninterland van het Nederlands vrouwenelftal tegen Schotland zijn verkrijgbaar via Ticketbox, de webshop op KNVB.nl en OnsOranje.nl, www.fcvolendam.nl en de administratie van FC Volendam. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van het Kras Stadion vanaf 13.00 uur geopend.

Hoofdtribune: € 6,-
Overige tribunes: € 4,-
Groepen (vanaf 10 personen): € 3,-