Abma Scheurs tekent sponsorcontract

  • vrijdag, 16 feb 2018
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam - FC Dordrecht werd in de perskamer van het Kras Stadion het sponsorcontract ondertekend met Abma Schreurs Advocaten Notarissen. Het bedrijf is bij FC Volendam lid van de businessclub. Jos Hofstee en Martien Hofland ondertekenden het driejarige contract namens Abma Schreurs Advocaten Notarissen.

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop. Abma Schreurs Advocaten Notarissen zet zich op alle rechtsgebieden voor u in. Dat doen wij vanuit verschillende secties. Door deze manier van werken hebben wij op de diverse vakgebieden diepgaande specialistische kennis opgebouwd, en houden wij die op het vereiste hoge peil. Wij zijn er dan ook graag voor u en uw bedrijf. Of het nu gaat om het zo snel mogelijk uit de wereld helpen van een lastig probleem, of – beter nog – het geven van goed advies om het ontstaan daarvan te voorkomen.

Wat mag u van ons verwachten? Als u bij ons aanklopt, neemt u – met duidelijke afspraken vooraf – een specialist in de arm, die uw vraagstukken rap doorziet en samen met u aan de best mogelijke oplossing werkt. Met ervaring en beide benen op de grond. En die u en uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie bovendien goed kent of snel leert kennen. Daarbij staan goede bereikbaarheid en een uitgelezen service bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid zetten wij ons volledig voor u in.

Abma Schreurs Advocaten Notarissen: we doen het graag en we doen het goed.