Alle wedstrijden in je digitale agenda met Flogs!

  • maandag, 08 mrt 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Flogs.com speelt in op de behoefte om op een gemakkelijke manier verschillende interesses en evenementen toe te voegen aan een digitale agenda. Op een eenvoudige manier voeg je bijvoorbeeld jouw favoriete sport events, theater uitvoeringen of netwerk borrels toe. Eenmaal toegevoegd houdt Flogs je op de hoogte van eventuele wijzigingen of nieuwe events via de automatische update functie. Als gebruiker ben je dus altijd op de hoogte.

Op de site van Flogs.com kun je de verschillende events bekijken en toevoegen aan je eigen agenda. Maar Flogs werkt ook met een widget. Deze widget kan geplaatst worden op elke willekeurige website. Zo kan je op de website blijven en toch de Flogs kalender je kalender zetten. Het grote voordeel van Flogs is dat het een synchronisatie biedt met de meest gangbare en populaire platformen. Gebruikers hoeven dus niet over te stappen op een nieuw platform. Flogs werkt onder andere met; Microsoft Outlook, Windows Live Calendar, Apple iCal, Google Calendar, Windows Live Calendar, Yahoo Calendar en Windows Vista Calendar. Daarnaast werkt het ook op mobiele platformen als iPhone en BlackBerry.

Flogs biedt de de mogelijkheid om ook zelf een kalender aan te maken met eigen events. Deze events kun je delen met collega’s, familie en vrienden op de website van Flogs of binnen Social Media platformen als Hyves en Facebook.

Ga naar http://www.flogs.com/c/FC_Volendam/308/?partner=fcvolendam en download de kalender!