Auto Schade Volendam timmert aan de weg met verlengde samenwerking

  • vrijdag, 09 jul 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

In de rubriek Wij Blijven Oranje spreken we met bedrijven die FC Volendam ook volgend seizoen trouw blijven als sponsor. Ook Auto Schade Volendam blijft de plaatselijke trots steunen op weg naar sportief succes.

Kell Kes hoefde er niet lang over na te denken alvorens hij een krabbel zette onder een nieuwe overeenkomst tussen zijn bedrijf en voetbalclub. “Ik hoop gewoon dat we met z’n allen weer zo snel mogelijk naar het voetbal kunnen kijken, ín het stadion.”

Geholpen bij autoschade

Kes is al jaren supporter van FC Volendam, ook voor hij zich als sponsor aan de club verbond. “Dat is echt al heel lang geleden begonnen, met vrienden zat ik op de Pé Mühren-tribune. Later heb ik nog een aantal jaren een seizoenkaart gehad op de hoofdtribune. Sinds 2016 zijn we met Auto Schade Volendam sponsor van de club en hebben we twee businessseats. Ook hebben we een reclamebord op de Jaap Jonk Tribune. In het verleden hebben we de club ook geholpen bij schade aan de auto’s.”

Auto Schade Volendam is een FOCWA-erkende schadehersteller, waar klanten altijd vier jaar garantie krijgen. Het bedrijf staat bekend om de hoogstaande service en is een begrip in Volendam en omstreken.

Netwerk

De meerwaarde van het sponsoren van FC Volendam is voor Kes simpel op te noemen. “Het is voor ons echt een kans om ons netwerk uit te breiden. De gezelligheid voor, tijdens en na de wedstrijd met andere sponsoren is mooi.”

Kes ziet positieve ontwikkelingen bij de club. “Zowel op het veld als in het stadion zelf. Hopelijk gaat de visie van de club ervoor zorgen dat de doelstellingen worden behaald. Zodat we promoveren naar de Eredivisie, om er vervolgens te blijven.”