BD Containers verrijking voor jeugdopleiding FC Volendam

  • dinsdag, 14 mrt 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Sinds het seizoen 2021-2022 is BD Containers te zien op het shirt van Jong FC Volendam. Het betekenisvolle partnerschap met het in Amsterdam gevestigde containerbedrijf is onmisbaar voor de talenten uit onze jeugdopleiding. De sponsor is daarmee een verrijking voor de club.  

BD Containers, dat onder leiding is van Maarten van den Berg, heeft ruim dertig jaar aan kennis en expertise op het gebied van verhuur en verkoop van zeecontainers. Het bedrijf is veelal actief in de offshore-markt en bouwsector, maar wordt ook steeds vaker gevonden door partijen die behoefte hebben aan een tijdelijke opslagruimte. Naast de levering van standaard containers biedt BD Containers de mogelijkheid tot maatwerk. Het spuiten van containers in gepersonaliseerde kleuren en het verbouwen van containers tot (tijdelijke) werkplaatsen zijn een van die mogelijkheden.

Naast de huidige primaire bezigheden kijkt BD Containers met een positieve blik naar de toekomst. Na het succesjaar in 2022 is het bedrijf van Van den Berg vastberaden de komende jaren verder uit te breiden. "Focus op de verduurzaming van alledaagse activiteiten en het aantrekken van jonge talenten helpt om nieuwe inzichten op te doen en de diversiteit te vergroten. Kansen bieden en inzetten op talenten staan hierbij centraal", weet Van den Berg. FC Volendam is blij met de support van deze vooruitstrevende sponsor en hoopt nog geruime tijd de namen aan elkaar te mogen verbinden.

Tekst & foto's: FC Volendam