Bekeravontuur FC Volendam start met bezoek aan Harkemase Boys

• vrijdag, 23 sep 2022
  • Leestijd: 1 minuut

FC Volendam mag zich in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker meten met Harkemase Boys. De ploeg van Wim Jonk reist op 18, 19 of 20 oktober af naar Sportpark De Bosk. Dat wees de loting vrijdagavond uit, waarbij 54 teams in de koker gingen. De teams die dit seizoen Europees spelen slaan de eerste ronde over.

De club uit Friesland komt, net als buurman RKAV Volendam, uit in de derde divisie zaterdag en bezet momenteel de vijftiende plaats. De ploeg van trainer Peter Wesselink schakelde in de tweede kwalificatieronde Scheveningen uit na strafschoppen (1 – 1).

Voor de laatste bekerzege van FC Volendam moet terug worden gegaan naar het seizoen 2017-2018. Toen werd er met 1 – 3 gewonnen van Quick Boys. Dat seizoen werd het uitgeschakeld door PSV. Vorig seizoen eindigde het bekertoernooi al snel, toen FC Emmen in het Kras Stadion met 0 – 3 te sterk was.

Kaartverkoop volgt

Informatie over de kaartverkoop van deze wedstrijd volgt op een later moment. Houdt hiervoor de website van FC Volendam in de gaten.