Bied mee op unieke items en steun de maatschappelijke projecten

  • dinsdag, 07 jul 2020
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam heeft unieke items en arrangementen beschikbaar gesteld voor een bijzondere online veiling. Van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli doen alle clubs uit het betaalde voetbal mee aan de Meer dan Voetbal-week. De opbrengsten van de online veiling die hieraan gekoppeld is komt volledig ten goede aan de maatschappelijke activiteiten van FC Volendam.

De 34 clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voeren jaarlijks tussen de 500 en 1.000 maatschappelijk projecten en activiteiten uit. Ook de betrokkenheid van FC Volendam met de (lokale) maatschappij is groot. De projecten 'Scoor een Boek', 'Nederland Schoon' en de jaarlijkse nationale ouderendag zijn enkele voorbeelden van activiteiten waarmee de club een bijdrage levert aan de lokale en regionale maatschappelijke ontwikkeling.

Uniek

Om die activiteiten te kunnen blijven voortzetten, heeft FC Volendam unieke items en experiences beschikbaar gesteld. Zo kun je bieden op het gedragen wedstrijdshirt van Kevin Visser, de schoenen waarmee Francesco Antonucci tegen Jong Ajax twee keer het net vond en een door Wim Jonk gesigneerde stadionstoel uit de dug-out. Ook een VIP-arrangement in de nieuwe skybox van het Kras Stadion inclusief meet and greet met Jan Smit en tactische nabespreking van Wim Jonk is een van de veilingstukken.

Ga naar www.meerdanvoetbal.nl, doe een bod op een van de items en steun de maatschappelijke activiteiten van FC Volendam. Want samen zijn wij meer dan voetbal.

Veilingstukken

Items

• Gedragen wedstrijdshirts met handtekening van:
Kevin Visser
Francesco Antonucci
Martijn Kaars
Marco Tol
Noah Fadiga

• De gedragen Adidas-schoenen van Francesco Antonucci
Waarmee hij tweemaal scoorde tegen Jong Ajax (4-0).

• Een door Wim Jonk gesigneerde stadionstoel uit de dug-out.

Arrangementen

• VIP experience inclusief meet & greet met Jan Smit en Wim Jonk
De VIP experience bestaat uit: toegang tot de Skybox van Jan Smit, deelname aan warm en koud buffet, 6 consumpties (3 p.p.), Meet & Greet met Jan Smit, exclusieve nabespreking met Wim Jonk in de skybox.

• Stadion Speaker Experience
De Stadion Speaker Experience houdt in dat de winnaar op het veld van het Kras Stadion de opstellingen mag voorlezen. Ook krijgt hij een rondleiding in de geluidcabine, uitleg van DJ apparatuur en mag hij de wedstrijd bekijken vanuit de geluidscabine.

• Meelopen met spelers FC Volendam tijdens opkomst voor je hele elftal (max 11 personen)
Je kunt met met jouw voetbalelftal (max 11 personen) voor één wedstrijd meelopen met de spelers van FC Volendam. Deze experience is inclusief wedstrijdkaartje en aandenken.