Bizarre goal El Azzouzi gekozen tot Lutz Doelpunt van de maand januari/februari

• woensdag, 31 mrt 2021
  • Leestijd: 1 minuut

Met bijna zestig procent van de stemmen was de voorkeur van de fans duidelijk. De bizarre treffer van Zakaria El Azzouzi tegen Jong Ajax is verkozen tot Lutz Doelpunt van de maand januari/februari. De treffer van de aanvaller leverde dus niet alleen drie punten op voor FC Volendam, maar ook een eervolle titel én een fraaie oorkonde. Eerder al viel El Azzouzi's goal tegen Telstar in de prijzen.

El Azzouzi boog met zijn teamgenoten in de slotfase een 0-2 achterstand om in een 3-2 overwinning. De aanvaller gaf met de 1-2 het startsignaal voor een hete slotfase. Samuele Mulattieri bracht FC Volendam in de vijfde minuut van de blessuretijd op gelijke hoogte. Daar nam El Azzouzi geen genoegen mee. Vanaf de aftrap zette FC Volendam nog één keer vol druk op de tegenstander. Luttele seconden later was El Azzouzi het middelpunt van een uitzinnig feest toen hij de 3-2 tegen het net schoot. Bekijk hieronder (nomaals) de bizarre beelden.