Boekpresentatie Brijkey Beat in Uniek Volendam

  • dinsdag, 01 okt 2013
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Op vrijdag 11 oktober wordt op feestelijke wijze het eerste exemplaar aangeboden van de gebonden uitgave van het boek Brijkey Beat, Voices of Volendam. Het boek bevat prachtige foto’s die Marco Bakker maakte van de Volendamse muziekscene maakte. De teksten zijn van de hand van Michel Veerman, o.a. bekend van het magazine 1WayWind.

Zilveren Camera winnaar Marco Bakker portretteerde de afgelopen twee jaar vrijwel alle representanten van de Volendamse muziekscene. Van nestor Piet Veerman tot benjamin Colleen Tol. Het is een zeer bijzondere verzameling portretten geworden die nu voor het eerst in boekvorm verschijnt. Naast de portretgalerij met puntige teksten van Michel Veerman bevat het boek ook een encyclopedisch deel waardoor Brijkey Beat een uniek naslagwerk is geworden.

De uitreiking vindt om 16.00 uur plaats in de experience Uniek Volendam in het Kras-Stadion. Voor Uniek Volendam is gekozen vanwege de rijke hoeveelheid informatie en muziekfragmenten die hier te lezen en beluisteren is. Volgens de uitgever en samenstellers een heel natuurlijke omgeving voor deze boekpresentatie. Voor deze gelegenheid is een speciale muziekquiz gemaakt.

De bijeenkomst is voor genodigden.

De gebonden editie, genummerd en gesigneerd in luxe cassette kost € 50,-; de paperback € 24,90. De laatste is vanaf 11 oktober verkrijgbaar in de shop van Uniek Volendam.

{foto1}

{foto2}