BOKO en FC Volendam schreeuwen verlenging van de daken

  • woensdag, 21 apr 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Ze mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: het partnerschap tussen BOKO Dakbedekkers en FC Volendam is met twee seizoenen verlengd. Het Volendamse bedrijf is als sponsor niet weg te denken bij FC Volendam. Vanaf komend seizoen mag de specialist in dakbedekking zich Premium Partner noemen.

Uiting boven tribunedak

Volgens commercieel manager van FC Volendam Mike Tol gingen de gesprekken met BOKO van een leien dakje. “BOKO is een zeer loyale partner van de club. Eentje die al jarenlang aan de club is verbonden en zich kenmerkt door clubliefde. Haast elke fan van FC Volendam heeft de uiting van BOKO wel zien hangen nabij de lichtmast. Het bedrijf is letterlijk boven de tribunedaken te zien en bezit daarmee een activatie die volledig bij hen past. Daar mag BOKO stiekem best een beetje trots op zijn en ik kan je verzekeren dat ze dat ook zijn.”

'Elke dag Champions League'

Net als FC Volendam streven ook wij het beste na", zegt Rob Bootsman, algemeen directeur van BOKO. In Nederland verzorgen wij de moeilijkste daken en worden onderworpen aan de hoogste risico’s. Je kunt stellen dat wij elke dag Champions League spelen. Door die topsportomgeving voelen wij ons al jaren thuis bij fC Volendam. De club staat met beide voeten op de grond en op de voetbalavonden genieten wij van de gezelligheid en sportiviteit."