BOZU nieuwe naamgever BOZU Lounge

  • maandag, 25 sep 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

BOZU is de nieuwe naamgever van de BOZU Lounge in het Kras Stadion. Het drankjesbedrijf is daarnaast ook businessclublid geworden met twee business seats in de Rabolounge. 

Het bedrijf - gevestigd in Groningen - is dit seizoen aangehaakt als businessclublid. Rondom het thuisduel tegen FC Twente op 3 september is de samenwerking bekrachtigd. De afgelopen periode is de nieuwe BOZU lounge in het Kras Stadion volledig omgetoverd in de stijl van het bedrijf. BOZU verkoopt laagcalorische en erg lekkere alcoholische drankjes, zoals ijsthee (4.5%) bij o.a. Albert Heijn en Jumbo. BOZU bracht als eerste “hard seltzer” op de Nederlandse markt. Met deze “hard iced teas” kun je nu genieten van de heerlijke smaken van je favoriete ijsthee, met toevoeging van heerlijk zachte wodka. De drankjes zijn suikervrij en bevatten slechts 65 calorieen. Je kunt ze nu overal in het stadion nuttigen. 

Underdogs met potentie

"Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met FC Volendam", zegt Gianluca De Leo, co-founder van BOZU. "Beiden zouden gezien kunnen worden als underdogs in ons respectievelijke veld, maar met alle potentie om snel te groeien en een heel serieuze indruk te maken. Dat maakt de combinatie BOZU-FC Volendam zo leuk!"

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is blij met de nieuwe samenwerking. "Met BOZU hebben we een mooie nieuwe sponsor van één van de lounges in het Kras Stadion. We zijn erg enthousiast over de nieuwe lounge, die onlangs is omgetoverd in de BOZU-kleuren. We zien de toekomst met elkaar positief tegemoet!"