Buijs Gipsblokwanden bouwt mee aan ambitie FC Volendam

  • maandag, 12 apr 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Naast dat veel bedrijven zich langer binden aan FC Volendam, zijn er nieuwe ondernemingen die zich binden aan Het Nieuwe Oranje. Buijs Gipsblokwanden, met Volendammer Martin Buijs als directeur, bouwt mee aan de ambitie van FC Volendam door zich aan te sluiten als partner.

Buijs Gipsblokwanden is al veertig jaar actief in de afbouwsector en sinds een aantal jaren gespecialiseerd in het plaatsen van gipsblokwanden. In die branche heeft het een uitstekende reputatie. Martin nam in 2000 het bedrijf aan de Morseweg in Volendam over van zijn vader Hein. Buijs Gipsblokwanden is te zien op het scorebord en de narrowcasting en is eigenaar van twee seats in de Botter Business, de geheel vernieuwde Botterzaal.

‘Dure vakantie’

Mike Tol, commercieel manager van FC Volendam, vertelt dat een toevallige ontmoeting op vakantie aan de basis lag van het partnerschap. “Daar kwam Martin ons bestuurslid Jan Smit tegen. Jan heeft Martin toen overtuigd van de meerwaarde om partner te worden bij FC Volendam. ‘Een dure vakantie’, noemt het Martin het met een knipoog. Maar wij zijn natuurlijk erg blij Buijs Gipsblokwanden te kunnen verwelkomen als nieuwe partner en hun bijdrage aan de verwezenlijking van de ambitie van FC Volendam.”