Contract-ondertekening Desko Kantoormeubelen

  • vrijdag, 20 aug 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Vlak voor de wedstrijd FC Volendam – FC Dordrecht werd in de bestuurskamer van het Kras Stadion het contract ondertekend van Desko Kantoormeubelen. Directeur Michael Kuiper ondertekende samen met vice voorzitter Henk Schoorl het eenjarige sponsorcontract. Desko Kantoormeubelen is hiermee shirtsponsor en jeugdsponsor. Kuiper kreeg uit handen van gastheer Wim Biesterveld een gouden FC Volendamspeldje uitgereikt.

{foto1}
               Directeur Michael Kuiper en vice-voorzitter Henk Schoorl (r)

Desko Kantoormeubelen heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend en Eindhoven en levert en plaatst gebruikt kantoormeubilair in nieuwstaat.

De naam van Desko Kantoormeubelen prijkt dit seizoen op de achterzijde van het shirt van het eerste elftal van FC Volendam. Desko Kantoormeubelen wordt daarmee naast Votown Allstars, Klaas Puul Garnalen, Kras Recycling en Fly Brazil het vijfde bedrijf dat op het shirt van FC Volendam wordt vermeld.

Daarnaast wordt Desko Kantoormeubelen sponsor van het jeugdplan van FC Volendam. De naam Desko zal dit seizoen te zien zijn op de shirts van de gehele jeugdopleiding van FC Volendam. Desko Kantoormeubelen wordt naast FEBO, Kras Recycling en Boko Dakbedekkers de vierde sponsor van de jeugdopleiding van FC Volendam.

{foto2}
               Wim Biesterveld (l) reikt Michael Kuiper het gouden FC Volendamspeldje uit

Foto's: Fred Rotgans