De lange samenwerking tussen Qstylez en FC Volendam is speciaal

  • maandag, 08 nov 2021
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

De liefde van QStylez, gevestigd in Volendam, gaat diep. Veel werknemers van het bedrijf zijn fan van FC Volendam, waaronder mede-eigenaar Ron Steur. QStylez werd verrast met een bezoekje van de commerciële afdeling en kreeg twee wedstrijdshirts overhandigd.

QStylez is een web- en reclamebureau dat ondernemingen zo goed mogelijk helpt te profileren. Zij zijn gespecialiseerd in webdesign, social media, reclamecampagnes, zakelijke brieven en Google Adwords. Het gaat heel goed met QStylez. "Het team draait lekker en dat is voor ons het belangrijkste, beweert directeur Ron Steur."

Next Generation

QStylez is een van de belangrijkste partners in het ontstaan van de ‘Next Generation’. Zes jaar terug werden zij gecontacteerd om een partnership aan te gaan. Uit deze samenwerking ontstond er een businessplan genaamd ‘De Next Generation’. Steur: “Er was veel aanwas van starters voor het oprichten van een businessclub. Wij zijn toen samen met FC Volendam om de tafel gegaan om dit businessplan uit te werken. Dit idee kwam voort uit het feit dat startende ondernemers soms moeite hadden met de aansluiting vinden met de businessclub van FC Volendam. De instap was voor sommigen vrij hoog. Met de komst van de 'startende' businessclub kwam er een nieuwe manier voor ondernemers om in contact te komen met andere bedrijven. Dit maakt het voor starters makkeiljker om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden van FC Volendam."

Nuchterheid

Steur is al jarenlang supporter van de club. “Toen ik zeven jaar was had ik al een seizoenkaart van FC Volendam.” Nog steeds komt hij elke wedstrijd supporten. “Er moet wel echt iets gebeuren als ik er niet bij ben”, aldus Steur. Ook ziet hij vergelijkingen in het beleid van FC Volendam en QStylez. “Net als FC Volendam willen wij het hoogste niveau behalen en beter worden in wat je doet. Nuchterheid vinden wij ook belangrijk om zo een prettige en laagdrempelige sfeer te creëren. Dit zien wij ook terug bij de club.”

Petje af 

Waar Steur het meest enthousiast over is, is de nieuwe commerciële afdeling. ‘Mike Tol en Martijn Stroet, maar ook Martijn Visser zijn  topmannen, net als de andere mensen op kantoor. Zij hebben het écht in de vingers. Samen zijn zij super sterk en het voelt bij benadering heel natuurlijk aan. Deze ontwikkeling bij FC Volendam staat me ontzettend aan.”