Doe mee aan de voorronde van het NK Voetbalquiz bij FC Volendam

  • woensdag, 28 sep 2022
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

De NK Voetbalquiz maakt zich op voor de twintigste editie. Na een aantal jaren geen NK Voetbalquiz gaat het er, in samenwerking met BetCity, in de laatste week van 2022 eindelijk weer van komen. Een van de voorrondes vindt op woensdag 9 november om 20:00 uur plaats in het Kras Stadion.

Dit jaar zullen er ook voorrondes plaatsvinden, waarin de deelnemende koppels zich kunnen plaatsen voor de finale. De tweede van de zes voorrondes zal plaatsvinden op woensdagavond 9 november in het Kras Stadion. De quiz begint om 20.00 uur en rond 23.15 uur is de prijsuitreiking.

Er zijn in deze voorronde ook al de nodige mooie prijzen te winnen en de beste tien koppels plaatsen zich automatisch voor de grote finale van de NK Voetbalquiz eind december.

Inschrijven

Geïnteresseerde koppels kunnen zich nu inschrijven voor deze eerste stap naar de Nederlandse titel. Ga hiervoor naar www.nkvoetbalquiz.nl en vul het inschrijfformulier in. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per koppel en dit wordt in zijn geheel geschonken aan de jeugdafdeling van FC Volendam. Dit is inclusief een consumptie en hapjes in de pauze voor de deelnemers.