EK Voetbaltoernooi voor BDO Accountants uit 18 landen

  • vrijdag, 03 jun 2016
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

In het stadion van FC Volendam vindt komend weekend een groots opgezet voetbaltoernooi plaats, namelijk het EK Voetbaltoernooi van BDO Accountants. Er zit enorm veel organisatorisch werk vast aan dit toernooi. Komend weekend komen er 400 deelenemers uit 18 landen vandaan met 23 vliegtuigen naar Schiphol. Daar worden ze met bussen van FC Volendam opgehaald voor het transport naar Volendam. Voor het verblijf hier zijn 80 vakantiewoningen in het Marinapark afgehuurd. Vrijdagavond zullen de 400 accountants in vier verschillende horecalocaties op de dijk gaan dineren.

Zaterdagmorgen is het ontbijt in Restaurant Pieterman in het Marinapark, en dat gebeurt in twee sessies van 200 gasten. Daarna begint om 10.30 uur het voetbaltoernooi in het Kras-stadion. ’s Avonds is er in de Jozef een feestavond voor de deelnemers aan dit BDO Accountants toernooi waar de B-Six Band zal optreden. Hier zullen tevens drie buffetten gepresenteerd worden. Om het BDO Accountants EK Voetbaltoernooi te houden zijn door FC Volendam zeven horecaondernemingen gefaciliteerd.

BDO Accountants & Adviseurs biedt accountancy, belastingadvies en een breed scala aan consultantsdiensten, waaronder HR services, IT, Corporate Finance, Business Control en Vermogensmanagement.

Kijk voor meer informatie op www.bdo.nl