EVC 2 wint eerste FC Volendam 45+toernooi

  • maandag, 08 jun 2015
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

De winnaar van het eerste FC Volendam 45+-toernooi op zondag 7 juni is het tweede elftal van EVC geworden. In de finale waren ze EVC 1, waarin de échte EVC-veteranen speelden, met 3-0 de baas.
FC Volendam heeft sinds kort een zeer enthousiast OldStars-team dat op de woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur op het hoofdveld traint en de dingen uit het (voetbal)leven op een bijzonder gezellige manier doorneemt. Een aantal van hen speelt in veteranenelftallen. Reden om in het Kras-Stadion ook andere veteranen de sfeer te laten proeven van het mooie en gezellige Kras-Stadion in een klein toernooi. Dit eerste ‘veteranentoernooi’ was een doorslaand succes.
Aanvoerder van het winnende EVC-team Erwin Rossenaar: “Het zonnige weer, het geweldige Kras-Stadion, de uitstekende organisatie en de mooie onderlinge sfeer zorgden voor een absolute topdag. We hopen allemaal dat dit een jaarlijkse traditie wordt, want we kunnen nu al uitzien naar een vervolgeditie.”
Naast de twee teams van EVC deden ook teams van SV De Rijp, SDOB (Broek in Waterland), JOS (Monnickendam) en WHEDV (Amsterdam) mee.