Fan- en persinformatie Jong FC Volendam - VV Katwijk

  • dinsdag, 21 sep 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Katwijk is op zaterdag 25 september (15.00 uur) de tegenstander in de thuiswedstrijd van Jong FC Volendam. Naast gratis toegang voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen voor deze wedstrijd. Hieronder vind je alle informatie over kaartverkoop, toegang en andere faninformatie.

Seizoenkaarten en ticketverkoop

Alle fans met een seizoenkaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Daarnaast is het mogelijk om online je tickets te kopen. Dat kan hier. Ook is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen. Voor volwassenen kost een ticket € 10,-. Voor kinderen € 5,-. Er is géén coronatoegangsbewijs nodig. Die betekent wel dat het verplicht is om op anderhalve meter afstand te zitten. 

Bezoekersinformatie

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- De Jaap Jonk Tribune is de enige tribune die in gebruik is. Deze is vanaf 14.00 uur geopend.
- Op de tribunes hanteren wij anderhalve meterregel.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar stefan.vannierop@fcvolendam.org.