Faninformatie uitduel tegen sc Heerenveen

  • donderdag, 23 mrt 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam speelt zaterdag 8 april om 21:00 uur een uitduel tegen sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. De kaartverkoop voor dit Eredivisie-duel is gestart. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Heerenveen. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de online ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een geldige uitkaart. De kaartverkoop loopt tot maandag 3 april 23:59 uur. 

Er zijn in totaal 600 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij sc Heerenveen. Het gaat om 400 buskaarten en 200 autokaarten.  

Georganiseerde busreis

Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 400 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket zijn in totaal € 26,50. De bus vertrekt om 18:00 uur vanaf Tase-terrein richting het Abe Lenstra Stadion. Het omwisselpunt is op het parkeerterrein bij het stadion van sc Heerenveen.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 15,-
Beveiligingskosten: € 2,50

Auto

Autokaarten voor sc Heerenveen-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 200 autokaarten beschikbaar. De prijs per autokaart is in totaal € 11,50. Supporters die met de auto gaan kunnen hun kaart omwisselen bij het Abe Lenstra Stadion. Let op: auto’s mogen niet aanwezig zijn voor 19:30 uur! Het omwisselpunt is op het parkeerterrein bij het stadion van sc Heerenveen.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Beveiligingskosten: € 2,50

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Heerenveen te bevinden.
  • In het bezoekersvak wordt alcohol geschonken.
  • In het bezoekersvak worden alleen betalingen met PIN geaccepteerd.