Faninformatie voor uitduel tegen sc Heerenveen op zaterdag 16 december

  • dinsdag, 28 nov 2023
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam speelt zaterdag 16 december om 21:00 uur een uitduel tegen sc Heerenveen. De kaartverkoop voor dit Eredivisieduel is inmiddels gestart voor de voorrangsgroep. Woensdag 29 november om 12:00 uur kan de rest van de supporters kaarten kopen. Supporters hebben de mogelijkheid om met de georganiseerde supportersbus of de auto af te reizen naar Heerenveen. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de online ticketshop van FC Volendam. Om deze uitwedstrijd te bezoeken dien je in bezit te zijn van een geldige uitkaart. De kaartverkoop loopt tot maandag 11 december 23:59 uur.

Voor de voorrangsgroep is de kaartverkoop inmiddels gestart. Overige supporters kunnen vanaf woensdag 29 november 12:00 uur een kaart kopen. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor het uitvak bij sc Heerenveen. Het gaat om 200 buskaarten en 200 autokaarten.

Georganiseerde busreis

Kaarten voor de georganiseerde busreis zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 200 buskaarten beschikbaar. De kosten voor de busreis én het wedstrijdticket is in totaal € 28,-. De bus vertrekt om 18:15 uur vanaf het Tase-terrein richting het Abe Lenstra Stadion. Het omwisselpunt is bij de ingang van het uitvak bij het stadion van sc Heerenveen.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Buskosten: € 15,50
Beveiligingskosten: € 3,50

Auto

Autokaarten voor sc Heerenveen-uit zijn te koop in de online ticketshop van FC Volendam. Er zijn 200 autokaarten beschikbaar. De prijs per autokaart is in totaal € 12,50. De auto kan alleen geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het uitvak van het stadion van sc Heerenveen aan het Jonkmanplein. Auto's mogen niet aanwezig zijn voor 19:30 uur.

Wedstrijdkaart: € 9,-
Beveiligingskosten: € 3,50

Samen rijden

Deel je lege autostoel(en) in de Slinger-widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel bezine- of parkeerkosten willen delen.

Bijzonderheden

  • Het is verplicht om een ID-bewijs bij je te dragen en je uitkaart / seizoenkaart mee te nemen.
  • Het is voor meereizende supporters niet toegestaan om zich voor- en na de wedstrijd in de binnenstad van Heerenveen te bevinden.
  • In het bezoekersvak worden alleen betalingen met PIN geaccepteerd.
  • In het bezoekersvak zijn geen trommels en megafoons toegestaan. Bij opkomst is één megavlag toegestaan. Spandoeken zijn toegestaan.