FC Volendam A1 verliest ondanks prima spel van Feyenoord A1

• woensdag, 26 aug 2009
  • Leestijd: 2 minuten

Ondanks een uitstekende indruk heeft FC Volendam A1 ook de tweede wedstrijd in het Kras Stadion verloren. Na de verliespartij tegen FC Twente/Heracles (1-3) verloor het nu ook van Feyenoord A1. Desondanks legde de ploeg van Frank Peereboom een prima eerste helft op de mat in het Kras Stadion. De organisatie stond goed en na een half uur kwamen de junioren via Mark de Loor op 1-0, na goed voorbereidend werk van Lars Veldwijk. Een 100% kans op de 2-0 werd bijna gemaakt, maar de keeper van Feyenoord redde weergaloos.

De tweede helft zette Feyenoord een tandje bij en kwamen we onder druk te staan. Helaas door uitvallen van diverse spelers uit verdediging werd de organisatie snel stukken minder. Een conditioneel sterk Feyenoord profiteerde hier goed van, met een uitblinkende linksbuiten, brachten ze uiteindelijk de score op een 1-2. FC Volendam A1 mag desalniettemin trots zijn op de werklust en teamorganisatie die, binnen nog geen 5 weken, al lang goed stand weet te houden tegen een goede tegenstander.

Link foto's: Rob Lezer