FC Volendam blij met verlenging Keuken Kampioen voor onbepaalde tijd

  • donderdag, 16 jul 2020
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na twee succesvolle seizoenen Keuken Kampioen Divisie hebben Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie besloten om het partnership voor onbepaalde tijd te verlengen Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie: “Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie.”

Op dit moment zijn sponsorships belangrijker dan ooit voor het betaalde voetbal. “FC Volendam is blij dat met dit nieuwe sponsorschap de continuïteit gewaarborgd is, want dit is enorm belangrijk voor het Nederlands betaalde voetbal. De Keuken Kampioen Divisie heeft bewezen een erg goed opleidingsinstituut te zijn voor de talenten. FC Volendam is blij dat deze talenten het platform blijven krijgen om zich te kunnen ontwikkelen”, aldus Richard de Weijze, zakelijk directeur FC Volendam.

Vertrouwen in de toekomst

Keuken Kampioen is sinds juni 2018 sponsor van de eerste divisie voetbalcompetitie, die vanaf dat moment de naam Keuken Kampioen Divisie droeg. Wim de Ruiter, holding directeur van De Mandemakers Groep waartoe Keuken Kampioen behoort, tekende destijds voor de samenwerking en is nog steeds enthousiast.

“We merken dat de naamgeving van de Keuken Kampioen Divisie een geweldige positieve impact heeft op alle facetten van ons merk", vertelt hij. "De competitie die staat voor kwaliteit, beleving en toegankelijkheid past erg goed bij ons.” Daarmee hoopt hij ook dat de verlenging de voetbalwereld een hart onder de riem steekt: “De voetbalwereld bevindt zich in een bijzondere periode. We geloven dat we door het op dit moment aankondigen van een verlenging voor onbepaalde tijd een enorm positief signaal afgeven aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie. We willen hiermee laten zien dat we vertrouwen hebben in de samenwerking en de toekomst van de competitie.”