Update: Bekerduel tegen ODIN '59 verplaatst naar 1 december

• vrijdag, 23 okt 2020

Update 23 oktober 2020

De bekerwedstrijd Odin'59 - FC Volendam is verplaatst naar dindag 1 december. De wedstrijd stond gepland voor dinsdag 27 oktober, maar door de aanvullende coronamaatregelen is het amateurvoetbal vooralsnog stilgelegd.

Mocht het zo zijn dat de amateurverenigingen op het moment van spelen nog steeds niet kunnen deelnemen aan het toernooi om de TOTO KNVB Beker, dan worden zij uitgesloten van verdere deelname. In dit geval bekert FC Volendam door.

FC Volendam is voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker gekoppeld aan ODIN '59. Dat wees de loting van afgelopen zaterdag uit. ODIN '59 won afgelopen dinsdag het duel in de voorronde van het bekertoernooi na penalty's van VV Goes (1-1). Het duel op sportpark Assumburg wordt gespeeld op dinsdag 27 oktober om 19.45 uur.

Wat vaststaat is dat FC Volendam de uitspelende ploeg is. Clubs die uitkomen op een lager niveau worden in deze ronde automatisch aangewezen als het thuisspelende team. ODIN '59 bezet momenteel de vijftiende plaats in de Derde Divisie A met drie punten uit evenveel wedstrijden.