FC Volendam speelt zich veilig

• vrijdag, 16 apr 2010
  • Leestijd: 2 minuten

FC Volendam heeft vrijdagavond de eer aan zichzelf gehouden door thuis met 3 - 0 te winnen van FC Omniworld. FC Volendam begon de wedstrijd vol goede moed en ging gelijk vol in de aanval. Kansen waren er gelijk al voor de thuisploeg maar deze werden maar niet benut. Iedereen in het Kras Stadion voelde dat er een doelpunt in de lucht hing. In de 38ste minuut werd dat gevoel bevestigd. Jack Tuyp kon, nadat de verdediger van FC Omniworld de bal per ongeluk op zijn eigen lat schoot, heel makkelijk binnen schieten. In de tweede helft ging FC Volendam op zoek naar de 2-0. In de 70ste minuut was het Melvin Platje die na een goed uitgespeelde actie de bal binnen kon tikken. Nog geen minuut later was het weer Jack Tuyp die heel beheerst de wedstrijd op slot gooide