FC Volendam-trainer Robert Molenaar te gast in LOVE Sport Extra

  • woensdag, 09 dec 2015
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

Aanstaande woensdag om 18.00 uur is FC Volendam-trainer Robert Molenaar te gast bij Jack Muhren en Bert van de Poppe in hun radioprogramma LOVE Sport Extra.

Robert Molenaar (46) speelde als voetballer bij FC Volendam, Leeds United, Bradford City en RBC Roosendaal. In januari 1997 verhuisde Molenaar van Volendam naar Leeds voor maar liefst 1 miljoen Britse ponden, wat nu staat voor 1,3 miljoen euro. Aan het einde van het seizoen ’96-’97 werd ‘de terminator’ vaste basisspeler in de verdediging bij Leeds United.

In de zomer van 2001 werd Robert Molenaar verkocht aan Bradford City. Hier moest hij helpen om bij zijn nieuwe club degradatie te voorkomen. Hij bleef daar tot 2003. Zijn contract werd niet verlengd en RBC Roosendaal nam hem daarna over. Als trainer kwam hij uit voor het jeugdteam van AZ, is hij stagiair-trainer geweest bij Excelsior, en assistent-trainer bij NEC. Het afgelopen seizoen was hij hoofdtrainer van RKSV Halsteren en dit seizoen is hij dat van FC Volendam. Om 18.30 uur gaan we dit keer bellen met de hoofdtrainer van Sparta Rotterdam, Alex Pastoor.