FC Volendam zoekt stagiair Communicatie & Content

  • maandag, 29 jun 2020
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

Ben jij handig met het maken van een Instagram Story, rolt er een diepgaand interview uit jouw pen of maak jij toffe videocontent? Dan is FC Volendam op zoek naar jou! Met deze stageplaats op de afdeling communicatie maak jij onderdeel uit van Het Nieuwe Oranje en lever jij een mooie bijdrage aan het verwezenlijken van onze Eredivisie-ambities.

FC Volendam ziet zijn social media-kanalen elke dag groeien. Dagelijks wordt er gevarieerde content gemaakt van alles wat er speelt rond Het Nieuwe Oranje. Bij FC Volendam heb je zowel doordeweeks, als op wedstrijddagen de mogelijkheid om jouw creatieve ideeën uit te voeren en zo de fans en sponsors van FC Volendam te bedienen met aansprekende content. Jouw productie wordt gezien door tienduizenden volgers. Hoe gaaf!

Als stagiair van FC Volendam word je onderdeel van een enthousiast team. Aan de hand van de contentplanning ga je aan de slag met gevarieerde content, maar er is uiteraard ook veel ruimte om eigen ideeën te implementeren. Je levert op allerlei gebieden een bijdrage; van geschreven interviews en verslagen tot het maken van vette compilaties en voorbeschouwingen. En alles daartussen. Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, enige ervaring met social media, videocontent en bewerkingsprogramma’s én affiniteit met voetbal is een pré.

Deze sleutelspeler zoeken wij

Je bent een HBO-student met studierichting Journalistiek of marketing/communicatie;
4 á 5 dagen per week beschikbaar (5 dagen heeft de voorkeur);
Beschikbaar tijdens wedstrijddagen (thuiswedstrijd is een must, uitwedstrijden optioneel);
Startdatum in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk;
Minimaal 4 maanden, langer altijd bespreekbaar;
Je kent alle ins en outs van de verschillende social media en bent altijd op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen;
Veel affiniteit met voetbal en sport(media) in het algemeen;
Redactionele / journalistieke praktijkervaring is een pré.

Interesse? Mail!

Heb je interesse om ons team te versterken? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan je motivatie en CV naar Sonny Sier via sonny.sier@fcvolendam.org.