Feest In De Tent met het nieuwe Kermisshirt!

  • woensdag, 30 aug 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Als de Volendammer Kermis eraan komt is het Feest In De Tent! Na het succes van het Kermisshirt van vorig seizoen lanceert FC Volendam ook dit jaar weer het Kermistenue! Dit shirt dragen de spelers van FC Volendam tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zondag 3 september. Het tenue is vanaf heden beschikbaar en uitsluitend te koop in de Fanshop van FC Volendam. De Fanshop is komende week geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:30 uur tot 16:30 uur, op zondag tussen 12:30 uur en 16:45 uur.

Het flitsende groen-zwart-oranje tenue past geheel in de kleurrijke sfeer van de Volendammer kermis. Het shirt toont de iconische zweefmolen uit de C.J. Conijnstraat, die al sinds het ontstaan van de Kermis behoort tot het attractie-arsenaal. De nek wordt gesierd door de tekst van het bekende kermisnummer 'Dansen Op De Dijk' van De Blauwe Bus. Met dit tenue ben jij klaar voor de start van het volksfeest!

Kermistarief

Het Kermisshirt is uitsluitend verkrijgbaar in de Fanshop van het Kras Stadion. Het shirt is verkrijgbaar vanaf € 64,95, de prijs van de shorts bedraagt € 29,95 en de kousen kosten € 14,95. Bekijk hier de openingstijden van de Fanshop. Reserveren is niet mogelijk, op = op.

Tekst: FC Volendam
Foto's: Tess Evenboer
Video / kermisbeelden: HotShots Producties / 
Cees Berkelaar Films