Feestelijke opening Daiwa House in Kras Stadion

  • dinsdag, 31 jan 2023
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na een periode van verbouwing werd afgelopen zaterdag in het Kras Stadion het Daiwa House geopend. Het Daiwa House is ons volledig nieuw en prachtig ingerichte restaurant op de eerste etage van het stadion. De feestelijke opening werd verzorgd door FC Volendam voorzitter Jan Smit en creatief geweten van Daiwa House, Jacqueline Aarts.

Het Daiwa House wordt het middelpunt waar de duurzame en innovatieve partners van FC Volendam, verenigd in Orange Circle, kunnen kennismaken en netwerken. Daarnaast wordt er heerlijk hoogwaardig gedineerd, met speciale aandacht voor gezonde voeding. Een van de aanwezigen bij de opening was oud-premier Jan-Peter Balkenende. Balkenende heeft een adviserende rol bij FC Volendam rondom de duurzame ambities.

Orange Circle & Daiwa House

Daiwa House Modular Europe is partner van Orange Circle. Orange Circle is het duurzaamheidsplatform van FC Volendam. De unieke wijze waarop Daiwa House duurzame woningen creëert sluit aan bij de ambitie van FC Volendam om een rol te spelen in verduurzaming van de maatschappij.