Gelijkspel voor beloften; verlies A1

  • zaterdag, 31 jul 2010
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

De beloftes van Volendam waren zaterdag 31 juli jl. opgewassen tegen de Topklasser uit Hoorn (1-1). Hollandia (Met Mathieu Boots) kon de hele wedstrijd geen vuist maken. De schaarse kansen van hen waren het gevolg van onnauwkeurig verdedigen aan Volendam kant.

De beloften creëerden wel kansen maar konden in de eerste helft ook niet tot scoren komen. In de tweede helft was Volendam beter op dreef. Het verzuimde echter de kansen te benutten. Uiteindelijk werd het toch dik verdiend 0-1 door Deen van Embricqs. In de slotminuut kon Hollandia gelijk maken, verdiend was dat niet. Aan Volendam kant vielen Koen Stam en Carim Hilal geblesseerd uit.

Opstelling:
Sonny Stevens, Nick Sjaardema, Carim Hilal,(Mark de Loor), Bart Groot, Geraldo Hoogvliets, Nick Tol,Koen Stam (Dave Hertog) Michael Tol (Jeffrey Bok), Dominique van Dijk, Deen van Embriqs, Lars Veldwijk (Ludciano Marengo)

Verder oefende de A1 zaterdag in het eigen Kras Stadion tegen Sparta Rotterdam A1. De Rotterdammers wonnen met 1-3, hoewel de ploeg van Richard Stricker goed voetbalde.