Gratis naar het uitduel tegen Fortuna Sittard, fanzone naast stadion tegen Ajax

  • woensdag, 21 sep 2022
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na uitduels tegen FC Groningen, PSV, Sparta Rotterdam en Vitesse wacht zondag 2 oktober om 12:15 uur een belangrijk uitduel tegen Fortuna Sittard. FC Volendam is heel blij met de steun en support van onze aanhang in uitwedstrijden. Ongekende aantallen fans gaan er mee. Om ons elftal als echte twaalfde man te kunnen steunen en de fans te belonen, wil FC Volendam de toegangskaarten tot het Fortuna Sittard Stadion gratis maken.

De verkoop zal donderdag 22 september om 12:00 uur van start gaan. Vrijdag 30 september om 23:59 uur sluit de verkoop. Er zijn buskaarten autokaarten beschikbaar. Bij het uitvak van Fortuna Sittard is plaats voor maximaal 100 auto's. Supporters die met de bus afreizen naar Sittard, betalen wel de buskosten van € 31,-. Verder faninformatie over het uitduel tegen Fortuna Sittard is hier te lezen.

Fanzone tijdens thuisduel tegen Ajax

Voorafgaand aan het thuisduel tegen Ajax op zaterdag 8 oktober om 16:30 uur, zal er voor de Steve van Dorpelhal een fanzone worden ingericht. Meer informatie over bijvoorbeeld de openingstijd volgt in een later stadium.