Gyliano van Velzen te gast in LOVE Sport Extra

  • maandag, 22 feb 2016
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Aanstaande woensdag om 18.00 uur is Gyliano van Velzen te gast bij Jack Muhren en Bert van de Poppe in hun radioprogramma LOVE Sport Extra.

Gyliano van Velzen (21) werd in 2007 opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax om op zestienjarige leeftijd over te stappen naar het grote Manchester United. Na het tweede jaar in de jeugdacademie werd hij door Manchester United verhuurd aan Antwerp FC, dat toentertijd in de tweede klasse uit kwam. Nadat zijn contract bij Manchester United niet werd verlengd, stapte Van Velzen over naar FC Utrecht, waar hij een contract tekende voor drie jaar. In 2015 liet Van Velzen zijn contract bij FC Utrecht ontbinden, dit omdat hij weinig aan spelen toe kwam.

In 2015 tekende de snelle linksbuiten een contract bij FC Volendam dat hem voor twee seizoenen vastlegde. Zijn debuut voor FC Volendam was in de uitwedstrijd tegen NAC Breda waar hij de assist gaf op de 0-2 die Kees Kwakman zou maken. Daarnaast kwam hij zes keer uit voor het Nederlands Elftal onder de 17 jaar en hij maakte zijn debuut in Jong Oranje vorig jaar 11 oktober tegen Jong Slowakije.

Om 18.30 uur gaan we wederom bellen met de trainer van FC Volendam, Robert Molenaar.

LOVE Sport Extra is nu ook te vinden op Facebook! Hier kunt u terecht voor het laatste nieuws omtrent het programma, foto’s van de bijzondere gasten en kunt u de uitzending terugluisteren via Uitzending Gemist.