Old Stars zijn weer gestart: "Ik kon er niet van slapen”

  • woensdag, 09 jun 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Ze waren bijna geheel compleet aanwezig bij de eerste training sinds half maart 2020: de 22 mannen van de OldStars van FC Volendam. En natuurlijk Chiel Oudejans die de mannen in toom houdt, want rennen mag niet, wel snel lopen. Chiel: “Ze blijven fanatiek. Ik moet ze regelmatig tot de orde roepen. Nu willen ze helemaal gráág!

Slaaptekort

Enthousiaste OldStar-speler Henk Mühren: “Vanmorgen werd ik vroeger wakker dan normaal. Ik heb de woensdagochtend trainingen enorm gemist. Het is zo heerlijk om een balletje te trappen, maar ook de gezelligheid miste ik. De nieuwtjes, het lachen. Het is een prachtploeg.” Ook Piet Veerman was zenuwachtig: “Ik kon helemaal niet slapen. Ik zeg het maar eerlijk zoals het is. Wat ben ik blij dat we weer gestart zijn!”

Nieuwe outfit

De nieuwe tenues vallen in zeer goede aarde. Henk Kras: “Ze lagen al een jaar klaar. De Rabobank heeft weer gesponsord, de mannen hebben zelf geld opgehaald, Stichting Oók FC Volendam deed een flinke duit in het zakje en KRAS heeft de rest erbij gelegd. Zo kunnen we weer jaren er knap tegenaan.” Met een grote lach: “We worden wel ouder, maar zijn nog steeds ijdel, dat begrijp je.” Dorus Luyckx vult lachend aan: “De XXL-maten zijn er nog niet. Hoeft niet, zegt Henk. Moeten jullie maar afvallen! Voor deze ene keer geef ik hem gelijk. Maar alleen deze keer hoor!”

Ook geïnteresseerd? Er zijn nog een paar tenues over.

Neem dan contact op met Dorus Luyckx, dorusluyckx@quicknet.nl