Jong FC Volendam aast op eerste thuiswinst van het seizoen tegen TEC

  • donderdag, 25 nov 2021
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

Aanstaande zaterdag speelt Jong FC Volendam, na bijna een maand, weer eens een thuiswedstrijd. Dit keer ontvangen de Oranjehemden TEC. De Volendammers moesten de driepunters verzilveren in uitwedstrijden, tijd om tegen TEC de eerste thuiswinst van het seizoen te veroveren.

De ploeg uit Tiel wist drie punten uit de laatste vijf wedstrijden te winnen. Statistieken zeggen natuurlijk niets over hoe de ploeg voetballend is, maar het geeft de Wijdbroeken wel een beetje hoop. De laatst gespeelde wedstrijd van TEC werd ook tegen een beloften team gespeeld. Wel tegen Jong Sparta Rotterdam. De Spartanen wonnen met ruime cijfers van TEC: 4 – 1. Tijd voor het volgende beloften team om te winnen van de Tielenaren.

Als we kijken naar de selectie van TEC zien we wat nieuwe namen in de ploeg terugkomen. Zo zijn afgelopen zomer Gino Bosz, Thomas Prinsen, Guido van Rijn, Rodney Klooster, Bo van Essen, Gijs Hovius, Saverio Zondag, Joel Videira, Louis Pedro, Denis Mahmudiv, Kubilay Koylu, Max Boonstoppel en Rens Huntjes aangetrokken door de ploeg uit Tiel. Een prima lijst om te zien dus!

Zevende ontmoeting

TEC en Jong FC Volendam treffen elkaar niet voor het eerst. De Volendammers hebben maarliefst zes keer eerder gespeeld tegen TEC.

Laatste zes ontmoetingen

01-02-2020 | Jong FC Volendam – TEC: 3 – 1
Dyllandro Panka, Jim Beers, Youssouf Blel
31-08-2019 | TEC – Jong FC Volendam: 2 – 0
14-04-2019 | TEC – Jong FC Volendam: 1 – 0
24-11-2018 | Jong FC Volendam – TEC: 1 – 1

Martijn Kaars
02-06-2018 | TEC – Jong FC Volendam: 1 – 0
30-05-2018 | Jong FC Volendam – TEC: 1 – 2

Marco Tol

Arbitrage en live-verslag

De wedstrijd van aanstaande zaterdag staat onder leiding van Richard Groenewegen. Aan de zijlijnen wordt de scheidsrechter van dien geholpen door Luuk Timmer en Bilal Sahiner. De rol van vierde official wordt ingevuld door Rick van Rijn.

De wedstrijd wordt gespeeld zonder publiek, maar niet getreurd: De wedstrijd wordt voorzien van Twitter-verslag via ons Twitter-account. Ook via de hashtag #jvotec is de wedstrijd te volgen.

Persinformatie

Voor alle wedstrijden dient de pers zich aan te melden bij de perschef van Jong FC Volendam. Hiervoor dient u een mail te sturen naar stefan.vannierop@fcvolendam.org.

Bij het bezoeken van deze wedstrijd dient iedereen in het bezit te zijn van een CTB (Corona Toegangsbewijs). Dit kan een vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of een herstelbewijs zijn.