Jong FC Volendam kan zich herpakken tijdens thuisduel tegen De Treffers

  • donderdag, 03 nov 2022
  • Leestijd: 4 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na de teleurstellende wedstrijd tegen AFC staat Jong FC Volendam zaterdag in eigen huis tegenover De Treffers. De aftrap in het Kras Stadion is om 15:00 uur.

De nummer twee van de Jack’s League doet logischerwijs mee om het kampioenschap. Het staat een punt onder koploper en tegenstander van afgelopen weekend AFC. Doordat de Groesbekers een puntje uit het duel tegen Spakenburg haalde, kon AFC de koppositie overnemen. De gasten van zaterdag zijn daarom extra gebrand om te overwinning mee terug naar huis te nemen.

Het is een turbulent seizoen voor De Treffers. De ploeg van Leeroy Echteld doen het prima in de competitie en ook in het TOTO KNVB Beker-toernooi doet het goede zaken. Doordat zij periodekampioen zijn geworden in het seizoen 21-22, werd het gekwalificeerd voor het bekertoernooi. In de eerste ronde trof het RKC Waalwijk. Een waar spektakel bleek het, want het won met 2 – 0, waardoor zij het in de tweede ronde opnemen tegen Eredivisionist Cambuur.

Weerzien met Ten Den

Voor Teije ten Den zijn duels tegen (Jong) FC Volendam altijd bijzonder. De boomlange spits speelde van 2017 tot 2019 aan De Dijk. Hij speelde 49 wedstrijden in het oranje shirt, waarin hij acht keer het net vond.

Ruime zege

De vorige editie van Jong FC Volendam – De Treffers eindigde in een ruime overwinning voor de Volendammers. Een spectaculair duel waarin Tayrell Wouter twee keer doel trof en Jordi Blom de stempel op de wedstrijd drukte. Het uitduel verliep echter wat minder: een 3 – 2 verliespartij met een man minder.

Laatste vier wedstrijden

14-05-22 | Jong FC Volendam – De Treffers: 3 – 0
Tayrell Wouter (2x) en Jordi Blom
06-11-21 | De Treffers – Jong FC Volendam: 3 – 2
Tayrell Wouter en Ricardo Ippel (e.d.)
10-10-20 | Jong FC Volendam – De Treffers: 1 – 1
Hamza Rahaoui
12-10-19 | Jong FC Volendam – De Treffers: 0 – 1

Arbitrage en Twitter

De wedstrijd van aanstaande zaterdag staat onder leiding van Thomas Hardeman. Hij zal bijgestaan worden door Laurens Maas en Marck Fieret. Jurjen Kaper is aangesteld als vierde official

De wedstrijd is ook live te volgen via het Twitteraccount van FC Volendam. Via hashtag #JVOTRE zal alles te volgen zijn.

Bezoekersinformatie

Alle fans met een seizoenkaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Ook is het mogelijk om aan de deur losse tickets te kopen. Voor volwassenen kost een ticket € 10,-. Voor kinderen € 5,-.

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar stefan.vannierop@fcvolendam.org.