Jong FC Volendam maakt zich op voor play-off tweeluik tegen Almere City FC onder 21

• maandag, 06 jun 2022

Nu de competitie is afgesloten, kan Jong FC Volendam zich klaar maken voor het beslissende tweeluik tegen Jong Almere City FC. Woensdag en zaterdag nemen de ploegen van Kizito Musampa en Hedwiges Maduro het tegen elkaar op om de strijd voor een ticket voor de Tweede Divisie. Woensdag is in Almere de aftrap om 20:00 uur, zaterdag in het Kras Stadion om 15:00 uur.

Jong Almere City werd kampioen van de najaar competitie, waardoor zij een finale tegen de voorjaarscompetitie kampioen moesten spelen: Jong Feyenoord. 21 mei j.l. werd de finale gespeeld en werd met 0 – 1 gewonnen door Jong Almere City. Woensdag start het spannende tweeluik tegen de ploeg van Maduro.

De uitslagen van Almere zijn heel wisselvallig. Tegen ADO Den Haag onder 21 werd er met 2 – 1 verloren, de week daarvoor verloor het van Feyenoord onder 21 met 4 – 1. Van NEC onder 21 werd met 4 – 1 gewonnen. Van PEC Zwolle onder 21 verloor het weer met 1 – 0. Een goede inschatting van de ploeg, is er dus niet echt.

Goede afsluiting seizoen

Jong FC Volendam sloot het Jack’s League seizoen af op de elfde plek. Tegen Excelsior Maassluis werd met 3 – 1 gewonnen. Doelpunten van Milan Zonneveld, Sjors Kramer en Jay Koorndijk, zorgden ervoor dat de stempel in de eerste helft al gedrukt was. Voor Koen Blommestijn was dit seizoen extra bijzonder. De topscorer van Jong FC Volendam was dit seizoen goed voor twintig goals en twee assist. Hiermee eindigde hij op een gedeelde tweede plek in het topscorersklassement van Jack’s League.

Arbitrage en live-verslag

De arbitrage is op moment van schrijven nog niet bekend. Kun je woensdag en zaterdag niet aanwezig zijn bij de wedstrijden, maar wil je wel de wedstrijd volgen? Via ons Twitteraccount wordt live verslag gedaan. Via de hashtags #almjvo en #jvoalm is alles te volgen.

Tickets

Het tweeluik tussen Jong FC Volendam en Almere City onder 21 is helemaal gratis te bezoeken. Het Yanmar Stadion is 8 juni om 19:00 uur geopend en er is voldoende eet- en drinkgelegenheid.

Het Kras Stadion zal 11 juni ook gratis toegankelijk zijn.

- Het stadion is vanaf een uur voor aanvang open.
- De horecapunten zijn geopend.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar stefan.vannierop@fcvolendam.org.