Jong FC Volendam op bezoek bij titelkandidaat

  • zaterdag, 12 sep 2020
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Zaterdag wacht Jong FC Volendam een zware tegenstander. Door menig "kenners" is namelijk Rijnsburgse Boys getipt als één van de favorieten voor de titel in de Tweede Divisie. Twee weken geleden heeft de ploeg van Johan Plat de sterkte van de "uien" al ondervonden. In een oefenwedstrijd werd er met 3-0 verloren op sportpark Middelmors.

Achteraf was het gelijke spel tegen Jong Sparta misschien toch wel een kleine telleurstelling. Als je na tien minuten al met een man meer op het veld staat, dan hoop je toch dat je er meer dan een punt uit kan slepen. Maar aan de andere kant had er ook zomaar een nederlaag in de boeken kunnen komen, dus helemaal ontevreden kun je ook niet zijn. Zaterdag een ploeg van een ander kaliber. De ploeg van Henk Wisman heeft enorm veel ervaring en hoopt dit jaar misschien toch wel serieus lang mee te kunnen doen om de hoofdprijs. Afgelopen seizoen troffen beide teams elkaar één keer en dat was op Middelmors. In de slotfase gaf Jong FC Volendam een overwinning uit handen en vertrok met 1-1 uit Rijnsburg. Ook eerdere ontmoetingen in de Derde Divisie eindigden allemaal gelijk. In 2016 werd het 3-3 in Volendam en in het voorjaar werd het 1-1 in Rijnsburg.

Arbitrage
De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van de heer Jorn te Kloeze. Afgelopen seizoen was hij scheidsrechter bij de wedstrijd in het Kras Stadion tegen De Treffers (0-1). Aan de zijlijnen wordt hij geassisteerd door de heer Brett Smets en mevrouw Diana Snoeren. De vierde official is Max Kok.