Jong FC Volendam - Quick Boys vervroegd naar zaterdag 4 december

  • dinsdag, 30 nov 2021
  • Leestijd: 1 minuut
  • Bron: FC Volendam

Jong FC Volendam speelt zaterdag 4 december tegen Quick Boys. De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op 13 november, maar vanwege het vervangen van de grasmat in het Kras stadion en het niet verlenen van een vergunning voor het spelen bij RKAV Volendam, werd deze verplaatst naar 18 december. Door de maatregelen van KNVB en de Tweede Kamer is deze terug gehaald naar 4 december 14:00 uur. 

Naar aanleiding van de corona maatregelen is dit weekend de speelronde van Tweede Divisie stilgelegd. Dit omdat amateurteams na 17:00 uur niet meer mogen trainen. Op vrijwillige basis worden wel inhaalwedstrijden gepland om zo het aantal gespeelde wedstrijden per team recht te trekken. In samenspraak met Quick Boys is besloten om de inhaalwedstrijd naar aanstaande zaterdag 14:00 uur te zetten in plaats van 18 december. 

Na het Kamerdebat, beslist de KNVB over het doorgaan en de insteek van de geplande wedstrijden op 11/12 december en 18/19 december. Afhankelijk van de mogelijkheden om te trainen, worden de competities stilgezet, inhaalwedstrijden gefaciliteerd of een regulier programma georganiseerd.