Jong FC Volendam weer terug in Kras stadion tegen De Treffers

  • vrijdag, 13 mei 2022
  • Leestijd: 3 minuten
  • Bron: FC Volendam

Na een uitstapje in EVC vorig weekend, speelt Jong FC Volendam zaterdagmiddag weer gewoon in het Kras stadion. Om 15:30 uur trappen de jongens van Kiki Musampa af tegen De Treffers. 

Afgelopen weekend gaf Jong FC Volendam in de slotminuten de kans op de overwinning uit handen tegen Spakenburg. De gasten wonnen met 5-2. De stand verteld niets over het spel, want lange tijd zat een overwinning er dik in. Iets wat ze graag meenemen naar aanstaande zaterdag, waar De Treffers op bezoek komt. De ploeg van Jan de Jonge staat twee plaatsen boven Jong FC Volendam op de ranglijst van de Jack's League. Het verschil: vier punten. 

Afgelopen zaterdag speelde te ploeg uit Groesbeek gelijk tegen Kozakken Boys. De week daarvoor verloren zij, ook met 5-2, van Spakenburg. De ploeg van oud-Volendammer Teije te Den gaat niet vanzelfsprekend met drie punten naar huis. Gezien de laatste uitslagen, maakt Jong FC Volendam zeker kans om de drie punten in eigen huis te houden. In het uitduel waren de Volendammers veerkrachtig, maar wonnen de Groesbekers tegen de verhouding in.

 

Laatste drie ontmoetingen

06-11-2021 | De Treffers - Jong FC Volendam : 3 - 2
Tayrell Wouter, Eigen Doelpunt
10-10-2020 | Jong FC Volendam - De Treffers: 1 - 1
Hamza Rahaoui
12-10-2019 | Jong FC Volendam - De Treffers: 0 - 1

Arbitrage en Twitterverslag

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter Preston Henshuijs. Aan de zijlijnen wordt hij geassisteerd door Kevin Bodde en Jari van Westen. De vierde official is Omar Khalifa. Kun je zaterdag niet aanwezig zijn bij de wedstrijd, maar wil je wel de wedstrijd volgen? Via ons Twitteraccount wordt live verslag gedaan. Via de hashtag #jvotre is alles te volgen.

Persinformatie

Voor alle thuiswedstrijden van Jong FC Volendam dient iedereen van de pers via e-mail een accreditatie aan te vragen bij de perschef van Jong FC Volendam. Je aanmelding kan verzonden worden naar stefan.vannierop@fcvolendam.org

Foto's: ProShots / Vincent de Vries en Erich Snijder