Jong Volendam jaagt op eerste winst ooit tegen HHC Hardenberg

  • donderdag, 30 sep 2021
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Jong FC Volendam reist zaterdag af naar Hardenberg. De Volendammers hebben na de 0 - 3 nederlaag tegen Katwijk van afgelopen zaterdag iets goed te maken. Hoog tijd om die drie punten vanuit Overijssel mee naar huis te nemen.

HHC staat met zeven punten uit zes wedstrijden op de dertiende plaats in de ranglijst. Drie plekken lager dan Jong FC Volendam. Het is de eerste keer dat de oranjehemden afreizen naar de club uit Overijssel. De twee ploegen hebben eerder tegen elkaar gespeeld, alleen was dat in Volendam. Tweemaal werd de uitwedstrijd afgelast vanwege de coronastop.

Als we kijken naar de mutaties in de ploeg van HHC, zien we een hoop nieuwe namen. De van PEC Zwolle overgekomen aanvaller Jesper Drost is de meest opvallende naam. Verder zien we Joël Beukhof, Joerie Church, Jari Oosterwijk, Pieter Hamhuis en Thomas Reinders op de lijst met nieuwe namen.

Eerste winst ooit

De twee ploegen hebben eerder tegen elkaar gespeeld. Tweemaal was Volendam de gastheer. Beide duels werden gewonnen door HHC. Hoog tijd om die negatieve reeks van tafel te vegen.

Laatste wedstrijden tegen HHC
19-09-2020 | Jong FC Volendam – HHC Hardenberg: 0 – 2

23-11-2019 | Jong FC Volendam – HHC Hardenberg: 1 – 3
Kevin van Gasteren

Arbitrale kwartet en live verslag

De wedstrijd van aanstaande zaterdag staat onder leiding van Stan Teuben. Aan de zijlijnen wordt hij geassisteerd door Patrick Otten en Max Wolfkamp. De wedstrijd is live te volgen via ons Twitter-account. Zorg dat de meldingen aan staan, of check regelmatig de hashtag #hhcjvo

Foto's: Pro Shots / Vincent de Vries