Jupiler League presenteert nieuwe divisiepartner Euphony

  • donderdag, 05 aug 2010
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

Nieuwe collectieve partner Coöperatie Eerste Divisie (CED)


Jupiler League presenteert nieuwe divisiepartner Euphony Benelux N.V.


Zeist, 4 augustus 2010

De Coöperatie Eerste Divisie en Euphony Benelux N.V. hebben een overeenkomst gesloten waarbij Euphony officieel partner wordt van de Jupiler League voor minimaal de komende twee seizoenen.

“We zijn uiteraard zeer verheugd met Euphony als nieuwe collectieve partner die zich verbindt aan de Jupiler League. In deze tijd is het extra bijzonder om zo’n mooie partner te binden aan een divisie die zich momenteel zo sterk aan het ontwikkelen is”, aldus Patrick Brand, Directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED).

Dat Euphony juist in deze tijd weer gaat sponsoren is voor Patrick Brand niet vreemd: “Ondanks dat het wellicht een mindere tijd is, laten wij als divisie zien juist vooruit te willen kijken. Samen met Euphony bouwen we dan ook aan een mooie toekomst. Het unieke aan deze sponsoring is dan ook dat het ondermeer een plan bevat om werk te voorzien voor 18 fulltime medewerkers.”

Euphony heeft kantoren in Antwerpen, Naninne (in de provincie Luik) en Nieuwegein en gaat zich vanaf komend seizoen nog meer toespitsen op de Nederlandse markt. “Ons concept kent in de Benelux, en voornamelijk in België, al ruim 860.000 tevreden klanten en we willen graag ook in Nederland de mensen verder kennis laten maken met de diensten van Euphony”, aldus Frank van de Wege, oprichter Euphony in België.

Dat Euphony voor de Jupiler League kiest is niet toevallig. Euphony is al sinds enige jaren hoofdsponsor van KRC Genk waar zij eerder dit jaar het contract hebben verlengd tot 2015/2016. Van de Wege: “Voetbal is een dynamisch en sociaal platform waar we ons kunnen profileren richting vele voetballiefhebbers.”

De overeenkomst tussen de Coöperatie Eerste Divisie en Euphony is dinsdagavond 3 augustus ondertekend in het Stadion van KRC Genk, in het bijzijn van de voorzitters van de clubs uit de eerste divisie.

{foto1}
Frank van de Wege (l), Managing Director, Euphony Benelux en Patrick Brand (r),Directeur Coöperatie Eerste Divisie na ondertekening contract