Kaartenactie Nederlands vrouwenelftal - Schotland

  • dinsdag, 22 mrt 2011
  • Leestijd: 2 minuten
  • Bron: FC Volendam

FC Volendam vormt zondag 3 april 2011 het decor voor de oefeninterland van het Nederlands vrouwenelftal tegen Schotland. De aftrap zal zijn om 14.30 uur en de deuren van het stadion zijn vanaf 13.00 uur geopend voor het publiek.

Speciaal voor groepen organiseert de KNVB in samenwerking met FC Volendam een kaartenactie, namelijk slechts € 3,00- p.p. bij een minimale afname van 10 kaarten. Deze actieprijs is bestemd voor groepen: vrouwenteams, jeugdteams, scholen, etc. Bij groepen met jeugd tot en met 17 jaar geldt wel: minimaal 2 volwassenen als begeleiding.
U kunt zoveel kaarten bestellen als u wilt. De aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Voor de actie geldt OP = OP.

Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding, dient bijgaand bestelformulier uiterlijk vrijdag 1 april 2011 in bezit te zijn van FC Volendam, o.v.v. Kaartenactie Schotland (zie het bestelformulier voor de adresgegevens). De kaarten zullen dan klaar liggen bij de kassa van het stadion. Kosten dienen daar contant te worden voldaan.
Klik hier voor het bestelformulier

Aan de kassa zullen de volgende prijzen worden gerekend:
Hoofdtribune € 6,00
Overige tribunes € 4,00

Wij hopen u zondag 3 april te mogen begroeten in het stadion van FC Volendam!