Kans op periodetitel & ticketactie; alle fan-informatie tegen Almere City FC op een rijtje

  • maandag, 27 sep 2021
  • Leestijd: 4 minuten
  • Bron: FC Volendam

Aanstaande vrijdag maakt FC Volendam kans op de periodetitel! De tegenstander is Almere City FC en vanwege de nieuwe maatregelen kan het Kras Stadion weer tot de maximale capacitieit gevuld worden. Om de volle tribunes te vieren, profiteren fans van een speciale kortingactie. Bij elk gekocht ticket krijg je één kaartje gratis. Daarmee worden de mannen van trainer Wim Jonk optimaal gesteund in hun jacht op de periodetitel. Bestel hier je tickets en lees hieronder alles wat je moet weten over jouw bezoek aan het stadion.

Ticketactie: 1 + 1 gratis

Voor de wedstrijd FC Volendam – Almere City FC geldt er een speciale ticketactie. Bij elk gekocht ticket ontvang je één kaartje gratis: 1 + 1 gratis dus! Per persoon kun je maximaal vier tickets bestellen. Klik hier om je ticket online te bestellen. De actie geldt voor alle tribunes, uitgezonderd de Henk Kras Tribune en het uitvak.

Kans op periodetitel!

FC Volendam maakt kans op de periodetitel! Met een paar goede wedstrijden achter de rug heeft FC Volendam met nog één duel resterend in de eerste periode plaats drie in handen, maar slechts één punt achterstand op koploper Excelsior. Bij winst van FC Volendam en puntverlies van Excelsior (uit bij NAC Breda) en ADO Den Haag (uit bij MVV) heeft Het Nieuwe Oranje het Bronzen Schild in handen.

Bezoekersinformatie

- Het stadion is vanaf anderhalf uur voor aanvang open. Vanwege de toegangscontrole voor het coronatoegangsbewijs moet rekening gehouden worden met langere wachttijden. Kom daarom op tijd naar het stadion.
- Vergeet niet je seizoenkaart of losse ticket.
- Personen vanaf 13 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig. Onderaan deze pagina vind je hierover alle informatie.
- Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
- Het Kras Stadion is cashless. Er kan alleen betaald worden met pin of consumptiemunten. Consumptiemunten zijn te koop in de fanshop. Gelieve met pin te betalen.

CoronaCheck app

Voor dit duel worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom hebben personen vanaf 13 jaar naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dien je middels de gratis CoronaCheck app bij toegang te tonen. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige gratis sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Let op: dit verloopt niet via FC Volendam.

Zorg dus voor een werkende QR Code. Die krijg je:
- 14 dagen na je laatste vaccinatie;
- of via een herstelbewijs, waarmee je aantoont dat je corona hebt doorstaan. Hiervoor dien je positief te zijn getest door de GGD. Ook dient je positieve coronatest ouder dan 11 dagen te zijn en niet langer geleden dan 180 dagen;
- of bij een negatieve test via Testen Voor Toegang. Deze is 24 uur geldig.